X Games rabatt denne helgen

Det blir hardaballs på Fornebu 18-20. mai. Denne helgen kjører X games organisasjonen ekstra rabatt.

X Games 2018 Norway blir den største enkeltkonkurransen i Norge både på skate- og snowboard i år. Denne gangen er giga-eventet ute med en rabatt for ivrige snowboardere, og late skikjørere etter å ha landet en god del fete artister til eventet.

– Vi feirer at alle artistene er på plass med nedsatte priser på et begrenset antall billetter i helgen, sa X Games general, Henning Andersen til oss.

Hva inneholder rabattbillettene:
Kvalifisering menn Ski Big Air
Kvalifisering menn Snowboard Big Air
Finale damer Ski Big Air
Finale damer snowboard Big Air
Finale menn Ski Big Air
Finale menn Snowboard Big Air
Konserter med blant annet den amerikanse rapperen Lil Yachty
Aktiviteter i X Games Village

Sted: Fornebu, ved siden av Telenor arena og H3 arena

Dørene åpne fra 14:00 – 22:30
Ikke lov å ha med medbragt.
Mat og drikke selges på arenaen
Ikke lov å ha med profesjonelt kamerautstyr uten fotoakkreditering.
Tilgang for rullestolbrukere ved avtale senest 10. Mai

Det finnes ingen parkering på Fornebu da X Games Norway arrangeres på parkeringsplassen til Telenor Arena, og alle andre områder kontrolleres eller stenges for nødvendig beredskapstrafikk. Vi anbefaler ikke å kjøre inn til området. Dersom du skal slippe av gjester til arrangementet, anbefaler vi at dette gjøres ved Skøyen togstasjon. Det går busser til arrangementet derfra. Egne billetter til shuttle busser vil bli tilgjengelig snart.

Kart:

Tacky er samarbeidspartner med X Games Norway og hjelper arrangementet med å selge billetter fordi vi tror at det er viktig å vise frem skateboard og snowboard i det større mediebildet, slik at interessen øker og at alle i samfunnet forstår behovet for og de positive virkningene av å tilrettelegge for disse aktivitetene. Vi støtter alle som ønsker å få til noe i vårt miljø og spesielt de som kjemper i mot det etablerte maktapparatet i idretts-Norge.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar