Tidligere har arrangementet mottatt 18 millioner fra regjeringen og stortinget. Nå er en sponsoravtale med OBOS blitt signert, som setter de som hovedsponsor. Med en av de største sponsoravtalene innen norsk action sport, er både Bærums ordfører, Lisbeth Hammer Krog, og konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, klar for mye oppmerksomhet rundt arrangementet og bygda.

«Et stort arrangement som dette vil bidra til mye liv i, og oppmerksomhet om, området. For oss er dette verdifull eksponering inn mot en yngre målgruppe som representerer fremtiden», forteller Daniel Kjørberg Siraj.

Arrangementet starter den 16. mai, slutter den 20. mai, og skal holdes på Fornebu i Bærum for ski og snowboard, og Skur 13 i Oslo for skateboard.

Skateboard er tilbake i Skur 13, og med 2016s billettsalg som var over på rekordtid, forventest det at en må være tidlig ute for å skaffe billetter, som blir lagt ut den 28. januar. Sponsoravtalen med OBOS fører også til rabatterte billetter for OBOS medlemmer, og ulike oppsatte aktiviteter under arrangementet.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar