Volcom presenterer ATTUNGA

Et portrett av tre norske kjemper Terje Håkonsen, Torgeir Bergrem og Marcus Kleveland.

I denne filmen presenter av Volcom får vi et inntrykk av hvordan Kulturen/sporten oppfattes av de tre norske utøverne.

Terje Håkonsen klare og sterke synspunkter rundt snøbrettkulturen er alltid  en velkommen og respektert opplevelse. Det er få med like mye erfaring og perspektiv som Håkonsen. Hans ord veier tungt i en ellers noen ganger uoversiktlig kultur hvor mye penger, mektige forretningsmenn og idrettstyrer kan utforme brettsporten i deres egen interesse. Konsekvensen av dette kan medvirke til at gleden av å være ute i naturen med venner, utfordre og uttrykke seg selv kreativt bli litt borte.

Det er en god miks av alt fra skateboarding, snowskating, lifestyle og selvfølgelig snowboarding i Attunga. Flere av klippene er hentet ut fra arkivet, blant annet Håkonsen’s stilfulle Method Airs og Klevlands som veldig ung i Dombås lokale alpintannleng.

I filmen tar Håkonsen, Bergrem og Kleveland turen til Falls Creek/Australia hvor Volcom Stone elementet (Logoen) ble konstruert i snø. Den blir selvfølgelig totalt shredded av gutta som resulterer i noen nydelige filmet triks på diamanten.

Alt i alt er dette et forfriskende perspektiv på hvordan det er å være snowboarder av topp kaliber i dagens brettkultur.

2 KOMMENTARER

  1. Interessant kritikk av NSBF og FIS fra Terje. Hva sier NSBF til kritikken? Dere ønsker vel å svare under her?

  2. Skjønner ingenting av dette. Er ikke Terje sponset av Burton som er kjent som de de mest kommerse og maktsugne av alle brettmerkene?

Legg igjen en kommentar