Voksencamp – endelig også på sommeren!

Tackys faste rockeulv, vinyl- og konsertaktuelle Marius «Quarter Wolf» Kromvoll svever fortsatt høyt etter luftige eventyr med Rullings og co.

Snowboardsportens norske gudfar Rune Rullings Lundsørs voksencamper på Geilo og Stryn er for lengst blitt legendariske. I pinsehelga i år arrangerte han voksencamp på Stryn for første gang – og FOR en glede!

For bare 3200 spenn for buss, heiskort og tre netter på hytte, diska mange ganger norgesmester i trivsel og oldboys-snowboard opp med en fantastisk camp på legendariske Stryn.

Rullings i aksjon!

I tillegg til Rullings sjøl, bød Julius Ødegård og Jonas Veddegjerde på gode tips og voldsomt show på hopp og rails.

Forholdene var episke oppe på breen, der det var lagt til rette for fete svev på et akkurat passe svært big jump. Flere rail-elementer og to veldig fete hips sørga for parkmoro til tusen. Det feteste var nok likevel av alle ting sikksakkløypa som var preppa nedover sidene mot heisen i det siste store henget. Der var nemlig sidehitspotensialet uendelig svært!

Artikkelforfatter Marius Kromvoll trives best opp ned.

– Vi har en 400 meter lang backsidevegg og en like lang frontsidevegg, smilte snowboards grand old man, Truls Omtvedt – som for øvrig er tilbake på beina etter fylte 70 år etter at han ramla nedi en bresprekk og skada seg stygt for et par år siden.

Vel nedi naturskjønne Stryn, venta trivelig fest på Folven camping den ene kvelden, og med grillfest på hyttefeltet den neste – der fru Rullings – Linn «Konemor» Lundsørs bursdag ble feira tre dager til ende.

Rullings fører “Smudebussen” ned fra skisenteret – stappfullt av stoka brettfolk!

En god ting kan neppe gjentas for ofte: tusen takk for nok en magisk (og sjokkerende billig!) camp – we love you!

P.S. Skribenten holder konsert på i morgen på Revolver  – bli med på den store festen!

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar