Vinnerne av OSL Teamunt lanseres snart!

Det Oslo-baserte brettmerket OSL Skateboards lanserte før sommeren konkurransen OSL Teamhunt, hvor de søkte nye teamkjørere til merket sitt. Så mens Ola Nordmann stekte i olje på sydenferie, har en rekke rå og sultne skatere fra både inn- og utland fått filmet det beste fra trickbagen sin for å kjempe om sponsoravtale. 1. august var siste frist for å sende inn bidrag, og snart er tiden inne for å lansere vinnerne.

– Først av alt, må vi rette en stor takk til alle som har sendt inn sine bidrag. Dere er helt rå, alle som én!! Det er utrolig gøy å se så mange ivrige og talentfulle skatere rundt omkring. Vi er helt sikre på at vi kommer til å se store ting fra flere av deltakerne i årene som kommer, sier Thomas André Strømsnes fra OSL Skateboards.

Det har vært relativt høy aktivitet på instagram med hashtagen #oslteamhunt gjennom konkurransen, med hele 243 innlegg. I tillegg ble det også sendt inn en del bidrag direkte på e-post. Dette vitner om bra engasjement hos deltakerne.

– Noe av det meste spennende har vært å følge med på alle bidragene på instagram underveis. På den måten har vi også sett god progresjon hos mange gjennom sommeren. Det er skikkelig inspirerende og gjør at jeg får lyst til å skate enda mer, sier Kim André Steinlein som er teamsjef. Men med så mye bra skating har det ikke akkurat gjort avstemmingen noe lettere, legger han til.

– Det har vært en vanskelig, men givende prosess å velge ut vinnerne, og vi har brukt mye tid på å gå gjennom alt. Mange av bidragene har vi sett flere ganger, rett og slett fordi vi ble så stoka av å se på. Vi delte de opp i kategorier, og har vært gjennom tre avstemningsrunder. Litt som en typisk konkurranse med kvalik, semi og finale. Når vi til slutt ble enige om vinnerne, ser vi et team med stort potensiale fremover. Det skal bli en glede å filme disse gutta til OSL-filmen som kommer ut før nyttår, hvis alt går etter planen. Men nå først, gleder vi oss mest til å lansere vinnerne av OSL Teamhunt, avslutter Thomas.

Gjennom neste uke presenteres vinnerne av konkurransen her på Tacky, så det er bare å følge med!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar