Vinneren av Uvdal Shredit er kåret

Vetle Cappelen og Anders Rox havnet øverst på pallen i videomesterskapet på Uvdal. Feelgood roadtrip er stikkordet, og generelt ordet som bærer en vellykket helg for oss brettkjørere.

Det ble så close race mellom gode naboer at vi måtte dele førstepremien fra Kiwi Rødberg og Tømmerhytta. 7500,- kroner går til:

Vetle Cappelen og Anders Rox

Gutta har mye av det samme footaget og det var bare naturlig å dele og umulig å uvdalere pengene til en kandidat. Det var en feelgood produksjon med roadtripen vi alle elsker og kjenner som var fokus.

Begge tar for seg turen og gleden til stedet man skal shredde og viser kameratskapet, hytta, maten og alt tilbehøret som gjør seg bra på en roadtrip. I tillegg viser de frem alt det Uvdal har å by på, både den populære parken og frikjøringen i kvistterrenget, og ikke minst jammen på U-bowlen. All-in i all-terrain liker vi å se.

Det skal sies at Tischendorf og Haakon Eilertsens bidrag naturlig nok hadde mye råere kjøring, landslag og NTG bakgrunnen taler for seg, men Uvdal Shredit er en videocontest, og Vetle Cappelen og Anders Rox hadde bedre video totalt sett.

Gratulerer gutta! Håper å se mer til dere.

Takk til alle som deltok, og til sponsorene Kiwi Rødberg og Tømmerhytta, og Uvdal Skisenter of course! Det er alltid deilig på Uvdal.

Her er vinnerbidragene:

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar