Videointervju med Red Gerard

Vi slo av en prat med Red Gerard under X-games på Hafjell, som også er X-lekenes yngste kjører. 16 år gammel og allerede klar for OL.

Redmond Gerard, som ble plukket opp på Mountain Dew ifjor, og var en av de mest funny sidelengskjørerne vi møtte i bakken under X-games på Lillehammer. Ryktene sier at det var etter parten hans i fjorårets Peace-park edition at han ble mer ettertraktet enn italiensk pizza i sponsormarkedet.

16-åringen begynte å kjøre snowboard allerede da han var 2 år, og nederst kan dere se hvordan det gikk da han prøvde å intervjue sitt store idol, Silje Norendal, da han var tretten.

Han kom på 9. plass og akkurat ikke til finalen under slopestylen på Hafjell, men bekymrer seg nok ikke så mye av den grunn. Han vant nemlig den amerikanske OL-kvalifiseringen tidligere i sesongen, og håper vel å slå til i Sør-Korea på kunstsnø neste år.

Ellers har han film på gang og måtte stikke fra praten vår etter kort tid fordi han skulle rekke flyet til Uniten for å filme i Vermont. Følg med på denne kidden, har han ikke dagen på brettet, har han det garantert i kjeften.

Sponsorer:
Burton, Von Zipper, Celtek og Mountain Dew

Her finner du mer info om Red Gerard:
Insta
Face

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar