Vi presenterer: Ubowlen i Uvdal

Uvdal Shredit ser ut til å bli en riktig hyggelig session, bookingen er fulltegnet og med Ubowlen Shapecrew bygde ferdig i går, er toppen av bunnen nådd. Ta en titt på dronefootien til Morten Sommer.

Clinton Butcher og hans crew har stått på for å få parken i Uvdal klar til Shredit konkurransen i helgen. Hele parken har fått en reshape, men det spesielle vi kan tilby deltagerne, er selvsagt Ubowlen.

Les mer om: Uvdal Shredit

Vi tar av oss bowlerhatten for Clint og sier U for Uvdal. Det er ikke ofte vi har sett en snøsikker bowl i norske parker, kanskje den første ever? Er det noen som kjenner til noen historiske boller med rosiner, så si fra i kommentarfeltet under (du kan skrive helt anonymt). Det er riktignok minipipe format, men det er jo en størrelse som er større enn en vögenbögen i dørsprekken på den internasjonale parkscenen akkurat nå.

Da har vi fått ganske mange elementer dyttet inn i Uvdal Shredit med bowl, beste frikjøringsmuligheter på 15 år og roofdrop fra hyttepalasset til Espen Kjelstad. Kanskje slagordet til Uvdal burde være “Kjør hvor du vil”. Det er iallefall den viktigste reglen under Shrediten.

Les reglene her: Uvdal Shredit

Nyt dronefilmen over i stillhet, som K2-teamsjef Morten Sommer skjøt i går kveld, og gled deg til en rawesome weekend. Det blir egen bowlsession på lørdag med premier fra Epic Boardshop på Geilo.

Program Lørdag:
10.00 Bakken åpner og Shredit er i gang
18.00 Middag i skikafeen der vi bor
20.00 «Bowljam» i bunnen av parken
22.00 Fest i Lavvoen (18års grense)

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar