Varingskollen åpner

Det er noe vakkert som skjer i Nittedal hvert år, og i morgen er dagen alle gleder seg til: Varingskollen Alpinsenter åpner for sesongen.

Snøproduksjon kan være ganske vakkert. Her fra Varingskollen i forrige uke.
Photo: Stig Atle Flenmoren

Setupet til Varingskollen ser knallbra ut i år. Stig Atle Flenmoren, med penn og preppespaden i hånden, er akkurat riktig mann til å designe park i Hakkadal. Det var han som sto bak legendehoppene til Badetscher og gjengen i den gamle gode storhetstiden, og han var borte fra anlegget i noen år, men kom tilbake i fjor. Det så man raskt resultatet av, både på antall besøk, men fremfor alt: Kvaliteten.

– Jeg vil at folk skal ha det gøy i bakken, så vi kommer til å bygge mye forskjellig, og det blir nok litt slik som i fjor med noen justeringer. Det er planen iallefall, sa en meget busy Stig Atle såvidt til Tacky.no før han hastet videre med spaden i hånden.

Etter at anlegget ble tatt over av den lokale idrettsforeningen, og de hyret inn Richard Palmgren som daglig leder, har nettopp kvalitetsforbedringen noe av det vi har lagt merke til. Det skyldes nok den lokale patriotismen og nettopp det at man er rimelig hands-on når at man ikke blir styrt fra hovedstaden. Alle i bygda drar i riktig retning, og kvelden før Varingen åpner, har det blitt en tradisjon at frivillige bidrar.

Torsdag 29 november kl 15.00 drar crewet i gang en ny sesong i Varingskollen. I første omgang åpner de Hakkebakken og barneområdet, men kanonene går så det er nok ikke lenge før parkelementene kicker inn.

– Vi doser opp noen snøhauger folk kan kjøre på nå, rakk Stig Atle å si, og kjenner vi han rett så får han vel ut det meste av rails og bokser også, men det kunne han ikke love på arbeidende ben.

Prisene blir lavere i begynnelsen. På fredag koster det 170,- for voksen og 120,- for barn, blir ikke bedre enn det. Vi er ikke helt sikre på hva prisen er i morgen torsdag når anlegget åpner.

Ellers er det siste sjanse idag for å skaffe seg førsesongsrabatt (som sakset fra Varingskollen.no):

Familiepakka
Nå sparer du 400,- ved å kjøpe Familiepakka før sesongstart til 7350,-
Familiepakken gjelder for 2 voksne (+16 år) og inntill 3 barn (7-15 år) og betinger at kortene kjøpes samtidig, og at alle i familien bor i samme husstand.

Se tilbudet her og trykk på knappen “Familiepakke Sesongkort”
https://varingskollen.skiperformance.com/shop/no/shopp

Sesongkort
Nå sparer du 150,- for voksen og 200,- for barn ved kjøp av Sesongkort før sesongstart.
Betal kun 2750,- for voksen og 2400,- for barn. Sesongkorttilbudet gjelder frem til sesongstart.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar