Varing har åpnet

Varingskollen har gode nyheter. At de har åpnet, er en ting, men at de har hyret inn Stig Atle Flenmoren igjen som parksjef, er noe som gleder oss enormt. Vi skal tilbake til lek og moro, sa han til Tacky.

En av boksene Stig Atle rakk å sette ut før åpning
Photo: Richard Palmgren

Skisenteret i Nittedal åpnet fredag etter først å ha trodd at de hadde fått pudderkvast i åpningsgave og deretter barberte værgudene bakkene med regn og uvær, som store deler av landet også fikk.

Heldigvis hadde de lagt en base som fikk lov til å ligge videre, og som dere kan se av bildene, er det ikke helt verst, iallefall nok til å få følelsen på brettet igjen.

Det som er veldig gledelig er at Varingskollen har fått ny ledelse i form av Richard Palmgren, som har lang fartstid i bransjen, og han ville umiddelbart gjeninnsette Stig Atle Flenmoren som parkkonge.

Stig Atle Flenmoren har jobbet mange år i Varingskollen som parksjef, og det var han som bygde parken under storhetstiden da hele stor-Oslo bare måtte dra dit, og snowboardere som Biffen AKA Henning Marthinsen og Ulrik Badertscher startet sin dannelsesreise der.

– Jeg vil gå tilbake til det vi var kjent for: Lek og moro, sa Stig Atle til oss, og poengterte at han ikke vil bli kalt parksjef.

Mobilbilde fra Varingskollåpningen

Den joviale karen har nettopp vært igjennom en katastrofal øyeoperasjon, som endte med at begge lungene ble pungtert i noe som lukter av Norsk Pasientskadeerstatning. Han er på bedringens vei og har allerede rukket å sette ut noen bokser i bakken, og mer kommer fortløpende.

– Jeg ble litt stressa over at vi skulle sende over bilder til dere og ikke har noe å tilby, så jeg måtte få ordnet noe, sa han med godt humør, og vi noterer at Tacky har positiv påvirkningskraft.

Vi hadde ellers en hyggelig prat om prepping og spesielt om ryktene som går om at alpint er på vei opp igjen på bekostning av park. Det avviste han kontant.

– Når vi bygger blåpark (red. anm. den nest enkleste parklinjen), så er det mer mammaer og pappaer i den enn resten av parken, sa han.

Med fremveksten av såkalte snowboard-dads, så regner vi med at det blir flere av dem i linjene i Nittedalsskogen. Foreløbig er det bare Hakkebakken som har åpnet, men mer kommer.

På nett:
Varingskollen
Varing på face
Varing på insta

Photo: Richard Palmgren

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar