Uvdalparken snart klar

Hovedparken på Uvdal er i ferd med å ta form. Shapecrew med blant andre Clinton Butcher og Toby Himmelstrup har jobbet på spreng hele uken, og ut i neste uke står den klar.

Clinton Butcher slakter snøen på Uvdal

Uvdal er et av senterne som satser knallhardt på park i vinter. Clinton Butcher som stod bak Tirilparken, har blitt hyret inn med sitt firma, Shapecrew.

Shapecrew har holdt det gående hele denne uken med dosering og finprepping hvor de jobber seg nedover parken fra element til element.

Parken har allerede vært åpen et par uker, men da i forenklet versjon som en tidligpark.

Les også: Uvdal åpner park i helgen

I tillegg til park har også de nye eierne i Uvdal, Geir Prestegården, Jarle Nørstebø og Svein Reisersen, satset på å bygge ut snøkanonkapasiteten. Den har iallefall blitt tredoblet, og det har allerede gitt gode resultat.

Vi kommer tilbake med flere bilder når parken står klar i neste uke, men dette ser lovende ut. Se nederst i saken hvordan parken er ment å se ut.

Parken begynner å ta form

I tillegg har Uvdal åpen dag nå på søndag 17. desember, hvor heiskort er gratis. Uvdal er kjent for backcountry spots så det er absolutt verd å sjekke ut, og ikke minst se hvordan parken blir.

Les også:
Uvdal åpner park i helgen

På Nett:
Uvdal på Face
Uvdal på Insta

Kart:

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar