Uvdal Shredit – Roofdrop

Vi får lov til å hoppe fra taket på et av de største hyttepalassene i bakken under Uvdal Shredit. Takk til Espen Kjelstad og Tømmerhytta for his royal rawness.

Tømmerhytta er en av sponsorene på Uvdal Shredit, og mannen bak selskapet er en rå fyr som har bygd seg et palass oppi bakken hvor han alltid har oversikt over hva som skjer i parken.

Selskapet har bidratt med 10.000 i pengepremier, og da vi spurte ham om vi kunne få droppe fra taket på slottet hans, var han ikke vond å be.

– Ja, det må dere jo få lov til. Ikke noe problem, sa eieren av Tømmerhytta, Espen Kjelstad.

Espen Kjelstad har godt utsyn over parken

Du skal lete lenge etter mer solide tømmerstokker enn hyttene som Espen bygger så taket tåler en gjeng med brett på beina. Landingen er upreppet, men det har snødd bra i Uvdal i det siste, så det tar nok ikke lang tid før the guy in the sky cruiser utfor mønet.

Les mer: Den enes storm, den andres drøm

Er det noen som vil prøve, så fikser vi access. Bare si fra til han joviale fyren som tar imot dere. Han heter Rune Lundsør.

Som alltid må vi advare: Å stunte på ski eller snowboard kan være farlig, så vær sikker på at du er på et nivå som tillater deg å lande trygt. Vi, Uvdal Skisenter og Tømmerhytta tar ikke ansvar for eventuelle skader du måtte pådra deg ved å hoppe fra et tak. You have been warned!

Les mer: Uvdal Shredit

Slik ser landingen ut

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar