Uvdal er fullt!

Plutselig raste det inn med påmeldinger, og nå er det ikke flere sengeplasser å oppdrive til Uvdal Shredit. Men det er fremdeles mulighet for å være med så lenge du fikser eget overnattingssted eller kommer på dagsbesøk x 2.

I løpet av kvelden har det kommet inn et rush av påmeldinger til Uvdal Shredit, og det er ikke flere sengeplasser å oppdrive. Det er fremdeles åpent for påmeldinger til selve konkurransen for de som har fikset seg overnatting andre steder.

Det har kanskje vært verdens korteste påmeldingsfrist med 1 1/2 ukes varsel, men det er fint å se at folk likevel vil være med på eventet vårt. Det blir et par unike features under helgen, og Clint Butcher har stått på for å levere en topp shapet park. Han driver Shapecrew som har oppdraget med å preppe Uvdal i vinter.

Les mer: Uvdal Shredit – Roofdrop

Det har selvsagt også kommet mange påmeldinger fordi Uvdal Skisenter har gått med på sesongens billigste overnattingspriser. Det er alltid et essensielt spørsmål hvordan man bor mest comfy når man er ute og shredder. Når prisen er billig, er det lett å mistenke at man får utdelt en iglo eller gamme.

Vi har fått utrolig mange rare spørsmål og også noen ganske rasjonelle, alt fra hvilket merke komfyren har, til om det er plass til yogamatte. Vi skal ikke svare på alt her, men iallefall vise noen bilder fra en typisk leilighet. Legg merke til at leilighetene kan variere, og den leiligheten du bor i, kan se anderledes ut enn på bildet.

 

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar