Upgrade på Vierli

Vierli har lang historikk med god parkleveranse. I år har de oppgradert parken og hyret inn Clinton Butcher i Shapecrew til byggingen.

De siste årene har Vierli hatt en linje med litt ymse størrelse på hoppene. I år har de hyret inn Clinton Butcher, i tillegg har Vierli sin egen sjefsprepper Lukas Vesely. De holdt på hele forrige uke, og nå har parken to linjer, en easy og en treningspark, på hver side av heisen.

I proparken skal det gjennomføres Norgescup i begynnelsen av januar, og vi tror deltagerne blir fornøyd. Parken er åpen nå så det er bare å ta en pre-try på Vierliekspressen.

Det er to gravalvorlige hopp i linjen, et på 12 meter og den andre på 14 meter. Det har kommet gode porsjoner med snø, og snøproduksjonen har vært spesielt god i år. Det gjorde byggingen lettere.

Det er gledelig å se at Vierli virkelig er i gamet igjen. Vi snakket med Kristin Larsen, eieren av Rauland Skisenter, som Vierliparken har blitt slått sammen med, og hun kunne fortelle at de også har planer om nye parker.

– Det skal bli mer fokus på nybegynnerpark i Tiur løypa, sa hun, og det kommer ny nedfart fra Rauland Høyfjellshotell og ned til Tiur på 3 km nedfart.

Vierli på nett:
På Face
På Insta
På Nett

Kart:

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar