Travis Rice med ny film

Travis Rice er tilbake med en suveren nytelse av en film. "Depth Perception" kommer til å øke turisttrafikken til Galena i British Columbia, iallefall om det dumper like mye snø som ifjor.

Vi hørte nylig en historie om hvordan Travis Rice banket verdenseliten i freeridecupen i Japan, og det tror vi på etter å ha sett “Depth Perception”. Det er vel neppe noen hemmelighet at fyren har rustfri stålkontroll på snowboardet.

Men det er ikke bare me, myself and I denne gangen. Travis Rice har fått med seg Austen Sweeten, Bryan Fox og Robin Van Gyn, som alle får fair air time, i trippel betydning.

Hele filmen er skutt kun i British Columbia, Canada, nærmere bestemt Galena, og man skulle tro at det raskt ville se ut som latskap og mye footie fra samme spot, men det funker overraskende bra, og er jo en veldig fin reklamefilm for de som ønsker å dra til et sweetspot på denne jordkloden. Det må jo bli en uptick av turister til det stedet etter “Depth Perception”. Noe å tenke på for Innovasjon Norge kanskje?

Vi har forøvrig lest at det planen var egentlig å filme flere steder, men mens store deler av Norge opplevde tidenes tristeste vinter, fikk Galena motherloaden. Dermed bestemte crewet seg for å bli nesten hele vinteren.

Det er ikke filmen for å lære nye tricks, men filmingen er så supercrisp som bare et stort selskap som Quiksilver kan få til. Det er fototekniske shoots vi aldri har sett før her, og bare det er nok til at du burde se den.

Filmen ble sluppet igår for pay-per-download på Amazon og Vimeo. Sjekk den ut hvis du kan!

Her kan du se den:
Amazon
Vimeo

Pris:
103-106 NOK

 

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar