Det er en imponerende deltagerliste, med verdens beste skatere, som besøker Norge under X Games i mai. Hvis du trodde at finalen under X Games i 2016 var det råeste du noensinne kom til å se i Norge, tar du feil. Den nye listen X Games Norway har sluppet nå har, om mulig, enda råere navn.

Dette er jo som et finaleheat i Street League på norsk jord. Alt ligger til rette for en utrolig session ved Tjuvholmen i Oslo. Som for to år siden vil skateboardkonkurransen bli avholdt i Skur 13.

Det er fortsatt mulighet å sikre seg en billett til X Games Norway her.

Listen over utøverne som skal delta er nå offisiell.

Menn:
Karsten Kleppan
Herman Stene
Nyjah Huston
Shane O’Neill
Yuto Horigome
Kelvin Hoefler
Luan Oliveira
Louie Lopez
Jagger Eaton
Filepe Gustavo
Ryan Decenzo
Sean Malto

Damer:
Lacey Baker
Leticia Bufoni
Samarria Brevard
Aori Nishimura
Mariah Duran
Pamela Rosa
Alexis Sablone

Nyjah Huston dominerte og tok gullet i Oslo 2016, han er en konsekvent og urokkelig skater, som har store sjanser til å sikre enda et X Games gull. Han har allerede 8 gull, 3 sølv og 2 bronsemedaljer fra tidligere Games.

Det er flere av de inviterte skatere som kan gi Huston hard kamp om seier i årets X Games i Norge. Jagger Eaton har den siste tiden vært utrolig sterk, han gikk til topps i Tampa Pro for under en måned siden og var også vinner av Simple Session tidligere i år.

Selvfølgelig vil det ikke overaske om Shane O’Neill, Luan Oliveria, Kelvin Hoefler eller Sean Malto blir belønnet med høyeste poengsum, de har alle prestert ekstremt bra i tidligere konkurranser.

Underdog Yuto Horigome er en som også har det som skal til for toppresultat, og for ikke å glemme Filepe Gustavo’s tekniske og feilfrie ferdigheter, som hvis alt sitter som det skal, ikke blir lett for de andre utøverne å matche.

Våres norske skatere Herman Stene og Karsten Kleppan heier vi selvsagt på. Kan fordelen av å være på hjemmebane og energien fra tilskuerne øke sjansene for en pallplassering?
I alle fall ønsker vi selvfølgelig å se dem videre fra kvalifiseringen og inn i finalen.

Vi er også veldig spente på hvordan det vill utarte seg for de kvinnelige skaterne.
Pamela Rosa vant forrige gang X Games ble avholdt i Oslo, kommer hun til å repetere resultatene fra 2016 eller er det Leticia Bufoni som blir vinner i år? Hvem vet, men det vi er sikre på er at X Games Norway i Oslo 18-20 Mai kommer til å bli en brettfest uten sidestykke.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar