Stryn åpner

Stryn Sommerski åpner ganske snart. Man må bare stikke litt tålmodighetsvatt i nesa til Veivesenet har åpnet veien opp til senteret.

Slik så det ut i april før bygningene var spadd frem

Strynefjellet er under Veivesenets nåde. Sommerskisenteret får ikke åpne før det statlige vesenet har bestemt seg for å rydde veien, og i år er snørusken-kampanjen satt til 1. juni.

Eierne av alpinsenteret har allerede holdt på å grave ut bygningene og senteret i over en måned. Bildet over viser hvordan det så ut i mars, med snø over taket.

Idar Aabakken og Nina Lensebakken tok over Stryn Sommerski i 2015 etter en turbulent tid, hvor motemerker og diverse aktører var inne på eiersiden og gikk konkurs. Etter at paret tok over, har de styrt det på en edruelig og forsvarlig måte, og det er ikke lett når det bare er oppe en måneds tid.

Ifjor var Stryn oppe fra 26. mai til 16. juni, men i år håper de å bikke inn i juli før de må stenge. Det er mye som skjer i sommer så kanskje vi får gjenoppleve den gamle gode tiden fra den gang Craig Kelly og Rasta Suicidal Team var selvsagte gjester på Folven Camping.

En ting som er garantert verd å få med seg er Rune Lundsør sin camp 2.-5. juni AKA Pinsehelgen.

Nettsider:
Stryn Sommerski
Face
Insta

Kart:

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar