Spray skiers – slush er fett ass

Quarter Wolf-rocker’n Marius «Method-Man» Kromvoll avslutta tidenes feteste sesong på Geilo med slush på dagtid – og sørpefull på kveldstid

Billige heiskort og overnatting, kombinert med en av årets råeste parker og digge sommertemperaturer, sørga for latterlig god stemning på Vestlia i Geilo. Selv om det var tjåkafullt i parken, som begynte umiddelbart etter heisen på toppen og endte opp helt i bånn med gudene veit hvor mange elementer, gikk det overraskende bra å manøvrere i hordene med kids. Med andre ord var det stort sett bare parkvante rippere på plass.

Og selv om alt blei kjørt i hjel iløpet av dagen i solsteika, blei bakfulle og blide brettentusiaster møtt av en nyshapa og perfekt park neste morran!

Dermed sier det seg sjøl at drapå- og moro-faktoren var høy! Mens kidsa flippa seg ned bakken, var Norske geriatrikere godt representert med en av Norges ivrigste snowboardere – 63 år gamle Stein Erik Ellevseth – som dro på med både frontside tre og switch 50-50!

Når han ikke var travelt opptatt med å jobbe med tænen på DJ-scena sammen med Trym Nordgaard, var laidbackstilkongen fra Hønefoss, Julius Braathen Ødegaard, både høyt og lavt i parken – både foran og bak kamera. Høydepunktet for meg var nok likavel å se norgesmester i pipe Mathias Eckhoff, som etter å ha stompa en nydelig, switch backside rodeo, spraya ned tre unger som kjørte ski i bare underbuksa med slush!

Det er ikke no å lure på – bare å glede seg til neste års Spring Sessions på Geilo!

P.S. Ikke glem å ta turen til Quarter Wolf’s releasefest på Last Train 7. juli!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar