Snowboardtime med Andres Ygre Wiig

Tidligere snowboardproff Andreas Ygre Wiig lærer bort gamle kunster under årets TV-aksjon. Det er Kirkens Bymisjon som har årets innsamling, og de søker etter bøssebærere.

Vil du være bøssebærer:
Klikk her

Andreas Ygre Wiig hadde en eventyrkarriere på snowboard, og er nå mer å se på ulike TV programmer. 21. oktober gir han bort leksjoner på brett under årets TV aksjon i regi av Kirkens Bymisjon.

Andreas skriver følgende:
Dere får en hyggelig to-timers snowboardøkt i Oslo Vinterpark der jeg kommer til å dele mine erfaringer fra en 16-års proffkarriere med dere. Jeg kommer til å gjøre mitt ypperste for å gjøre dere til bedre snowboardkjørere, og samtidig fokusere på å ha det gøy på brett. Ved siden av å jobbe med det tekniske med snowboardkjøringen, vil jeg snakke om hva jeg tror skal til å lykkes i hvilken som helst idrett. Dere får dagskort i Oslo Vinterpark i forbindelse med instruksjonstimene.

Denne auksjonen selges til inntekt for NRK TV-aksjonen 2018. TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Tidspunkt for avslutning av auksjonen vil kunne justeres frem til det gjenstår 48 timer av opprinnelig oppsatt tid.

Vil du være bøssebærer:
Klikk her

4 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar