Slik bygger man skateskoler

Malmö i Sverige har fokus på skateboard. Her skal du se hvordan de bygger skoler i det som er i ferd med å utvikle seg til verdens skateboardhovedstad.

Malmö har utviklet seg til å bli en av verdens store skateboardbyer. Her finner man gigantiske parker, skateskoler, skateprodusenter, internasjonale konkurranser, og mye er sentralisert eller har sin opprinnelse rundt Bryggeriet og skateskolen der, hvor også mange nordmenn har tatt og fremdeles tar sin skolegang.

Miljøet har spredd seg som smeltet sjokolade i munnvikene og bykommunen har fått sin egen pax skateboard kode inn i forvaltningen. Det gir seg uslag i stadig økende rullbart terreng.

I videoen over får du møte John Magnusson som viser Malmös nyeste prime spot: Hyllievångskolen, som starter opp neste år med hjelp fra Bryggeri-crewet. Det morsomme med designet er at man skal kunne skate på veggen til skolen slik at wallriden sitter, noe man bør kunne i Malmö, som har en utpreget buekultur.

John Magnusson er en nestor i svensk skateboarding med århundrelang fartstid både som lærer på Bryggeriet, arrangør av Betongcupen, styremedlem i Sveriges Skateboardforbund og grunnlegger av ISF, International Skateboarding Federation.

Web:
www.bryggeriet.org
Bryggeriet på Facebook
www.malmo.se
Malmö Stad på Facebook
www.skatemalmo.se
Skate Malmö på Facebook

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar