SkateboardCAMP i OsloSkatehall

Oslo Skatehall inviterer til camps i sommer . 2 uker er satt av til skate, og skaterelaterte aktiviteter i det flunkende nye anlegget på Sagene!

HVOR:
Oslo skatehall finner du på Sagene/Bjølsen med adresse Stavangergata 28.

NÅR:
Det arrangeres to skateboardcamps denne sommeren.
• Uke 26 – Mandag 26. Juni t.o.m. Fredag 30. Juni – Kl. 10.00-16.00 hver dag
• Uke 33 – Mandag 14. August t.o.m. Fredag 18. August – Kl. 10.00-16.00 hver dag

FOR HVEM:
Alle som er interessert i skateboard uavhengig av nivå, men vi har satt nedre aldersgrense til 8 år da dagene fort blir lange for de aller minste. Vi har alltid jente(r) med som instruktører hvis noe lurer på det.

HVA SKJER:
Oppmøte hver dag kl. 10.00 i resepsjonen for velkommen og info om dagen.
Det er KUN deltagere på skateboardcamps som er i hallen disse dagene. Det er begrenset med plasser på hver uke for tett oppfølging av våre dyktige skateboardveiledere. Det varieres mellom typiske instruksjonstimer og mer «frikjøring» sammen med de andre deltagerne og våre skateboardveiledere. Midt på dagen pauses det med en felles lunsj.
Det er lange dager med mye aktivitet på skateboard så vi har også lagt opp til en annen skaterelaterte aktiviteter og det er frivillig å delta på disse aktivitetene da mange vil BARE skate. Vi vil vise skateboardklipp for inspirasjon, tegne og designe skateboard, terminologileksjon og ”mekking” og vedlikehold av utstyr for å nevne noen aktiviteter som vi tilbyr på aktivitetsrommet i løpet av uka. I løpet av uka arrangeres det uformelle konkurranser der det viktigste er å delta. Dagen avsluttes kl. 16.00 og foreldre som ikke ønsker å delta hele uka er velkommen minst den siste halvtimen for selv å prøve skateboard og få noen tips. Vi garanterer MAKS MORO HELE UKA og PROGRESJON innen skateboard.

PRIS:
2750,- for hele uka
Info om betaling kommer på mail etter registrert påmelding.
Inkluderer:
• Instruksjon og opplæring fra kl. 10.00-16.00 hver dag
• Evt. lån av utstyr
• Lunsj hver dag (ta med egen vannflaske)
• T-skjorte og premier til alle deltagerne

Påmelding og mer info: skateboardcamp.no

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar