Skaff deg billetter til X games finalen

Det er snart slutt på billetter til skateboard finalen under X Games, men det er viktig for organisasjonen at det kommer mest mulig skatere blant publikum. Nå har de gått sammen med Session om å gjøre arrangementet enda corere.

Får vi se denne karen igjen i finalen?
Får vi se denne karen igjen i finalen?
Photo: Stian D. Evensen

Bestill billetter her:
Ticketmaster X Games Skateboard Finale

Skur 13 er stedet for de som vil få med seg Nyjah Huston, Ryan Sheckler og Shane O’Neill under X Games finalen 20 mai. Men billettene har blitt revet bort, så dette er antagelig siste mulighet.

X Games gjengen vil helst at tribunene fylles med ekte skatere og ildsjeler knyttet til miljøet. Derfor har Session gått inn som bransjesponsor og gir alle dere som har brett i blodet en ekstra godbit i form av følgende tilbud:

Hvis du kjøper billett til skateboardfinalen 20 mai i perioden 3-9. mars, får du med et par av de populære Session solbrillene (Montage).

Det er kun billetter som kjøpes i kampanjeperioden som tilbudet gjelder. Ta med billetten til den nærmeste Session-sjappa, og cash inn lekre shades. Det er få billetter igjen, så det gjelder å være kjapp. Sist gang skateboard sto på programmet i X Games i Norge, forsvant billettene fortere enn et Karsten Kleppan-run.

Session går dermed inn som core sponsor i X Games Norway, og kommer til å gjøre gigs og overraskelser under eventet, både på Skur 13 og ute på OBOS Big Arenaen på Fornebu.

Om to uker blir de neste 9 utøverne som skal starte i kvalifiseringen offentliggjort. Det er knyttet stor spenning til om den blir noen norske blant disse 9. Får vi se noen fra Session teamet kanskje?

Bestill billetter her:
Ticketmaster X Games Skateboard Finale

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar