Sjekk ut innehallen på Jessheim

Det er mye positivt som har skjedd for skatemiljøet på Jessheim den siste tiden. Vi spurte Jørn Wiggo Nyberg om innehallen de har fått på plass og videre planer for fremtiden. 

Når fikk dere innepark og hvordan var prosessen?
Vi ble leietager av et lokale på 200m2 i en rød låve på Jessheim nå for et år siden. Inneparken ligger sentralt på Jessheim, ved Nordbytjernet. Det er god forbindelse med buss og tog.

Vi er kjempe glad for å endelig fått et bra innetilbud for til de lokale skaterne i distriktet. Vinteren 2015/2016 holdt vi til i et lokalet på 100m2 i en låve på Elstad Gård på Mogreina, barndomshjemmet til lederen i Ullensaker Skateboardklubb, Lars-Einar Elstad.

Vi er glad for å doblet i størrelse med antall kvadrameter. Innepark på 200m2 er ikke stort, men det funker veldig bra. Perfekt betongdekket og vannbåren varme i gulvet. Curb, manualpad, rails, banks og wallrides og en veldig kul replika Torshov Miniramp.

Fortell om ny miniramp?
Vi er veldig gira på ny miniramp i hallen, vi kopierte radiusen på den mellomste minirampen på Torshov, men med litt hissigere coping.

Minirampen er finansiert med 35.000,- fra Frifond- midler og litt sponsormidler. Brettkjører og skatepappa, Fredrik Heier, tok på seg ansvaret for å bygge, og han gjorde en kjempebra jobb sammen med filmeren vår Edward Knai Nilsen. Av med lua for resten av USK- crewet som også stilte opp og hjalp til!

Visjon om en større hall – Romerike Skatehall i Jessheim By!
Vi jobber på sikt med en visjon om å realisere en 1000-2000m2 på innehall på Jessheim, som kan være med å dekke det behovet som det faktisk er for en skikkelig skatehall på Romerike for unge og voksne utenfor bomringen.

Oslo Skatehall er en stor inspirasjon og en fin referanse å bruke inn mot kommunen og politikerne, og det er mange bra skatehaller rundt omkring i byene i landet i dag, hvor vi kan hente inspirasjon fra. Det hadde vært rått å kunne invitere Skate Norge på åpning av en 200(0)m2 skatehall i framtiden!

Det er Offisiell Åpning av hallen vår Lørdag 18. November, Sees!
Åpning skatehall

Ullensaker Skateboardklubb arrangerte nylig Halloweenskate i hallen. Sjekk videoen under for å se de lokale skaterne shredde hallen.

Lenker til artikler i lokalavisen:
Mens det er snø og is ute holder skaterne til i en nyoppusset garasje
Her kan skaterne boltre seg i vinterhalvåret
Romerike Skatehall i Jessheim By

Tusen takk til Jørn Wiggo Nyberg for viktig bidrag i skatemiljøet og til denne artikkelen!

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar