Sagrada Familia Hostel

Fellessalen

Har du planer om å reise til Barcelona, men er usikker på hvor du skal bo?
Sant Jordi Sagrada Familia Hostel er et hostel med fokus på skateboard. Ved første øyekast kan det virke som hostel flest, men det er mer enn et vanlig hostel. Fin og hyggelig atmosfære, det er flere felles aktiviteter arrangert av hostellet, som frokost og middag hver dag, og pub crawls ut på kvelden.

Resepsjonen
Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet, de hjelper deg gjerne med det du måtte trenge. Hvor ting er og hvordan du kommer dit. Billetter til de forskjellige turist attraksjonene, og kampbilletter til å se FC Barcelona på Camp Nou.

Ta med deg et bykart fra resepsjonen, der har de merka av de mest populære skate spottene og skateparkene. Med kart over metroen på baksiden, så finner du fort frem.

Rom
Det er sovesaler med 6 senger, 8 senger og 10 senger. Er dere flere som reiser sammen, så kan dere gå sammen og dele på et rom der dere har eget bad. Da kan man velge mellom 3 – 4 – 6 og 10 sengs rom.

Foretrekker man litt privatliv, så er det mulighet for eget rom i en av leilighetene, der er det rom med enkelt seng, dobbel seng, to enkle senger, og 4 senger fordelt på to køyer. Velger man et rom i ei leilighet så deler man leiligheten med andre, men da har man enkel tilgang på et utstyrt kjøkken, stue med tv, toalett og dusj.

Litt skate historie på veggen.

Fellessal
I fellessalen er det kjøkken med det du måtte trenge av panner, gryter, fat og bestikk, kjøleskap (husk å merke maten), datamaskiner, TV, Skaterampe (åpen til 9 på kvelden), Automater med snacks og drikke. Perfekt sted å henge, og bli kjent med andre etter en lang dag med skating.

Frokost
Frokosten er mellom 8.30 og 10.30, og består av et utvalg av brød, croissant, baguette, drikke, forskjellig pålegg og frokost blandinger.

Middag
Middagene er som regel klokken 9 på kvelden, og koster 4 til 5 Euro. Det er en ny rett hver dag. bl.a. pasta, risotto, paella osv.

Beliggenhet
Hostellet er ligger i hjertet av byen, 10 min gange fra kirken Sagrada Familia, som er et must see. Der er to metro stopper innen gang avstand. Og om man vil ta en tur til stranden så kan man cruise nesten hele veien ned.

Sant Jordi Hostel Sagrada Familia kan anbefales på det varmeste!

Les mer: https://www.santjordihostels.com/hostel-sant-jordi-sagrada-familia/

Litt skate historie på veggen.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar