Rocka avslutning på X Games: Det blir en helvetes fest!

Tackys reisende onkel mac, omreisende surfeskribent og methodspesialist Marius Kromvoll tar med seg rockeduoen sin Quarter Wolf og favorittbandet fra Hønefoss til Lillehammer på lørdag – samme dag som X Games avsluttes på Hafjell.

Quarter Wolf-frontmannen har vært en av Norges aller ivrigste piperotter siden midten av 90-tallet, og vant Old Boys NM i  2014. Han lover en helvetes fest – kjemisk fri for «kjønnsløs tekno».

TAR BØLGEN: Marius har skrevet flere artikler for Tacky om sine årlige, månedslange surfeturer til Latin-Amerika. Her i ferd med å få en barrell på en secret spot utafor El Tunco – som inspirerte denne låta med samme navn: https://soundcloud.com/maxtruck/el-tunco

– Vi har jo fått med oss at arrangørene av X Games satser alt på EDM – en musikksjanger som har akkurat like lite å gjøre med snowboard som skiforbundet FIS. Og akkurat som FIS, så stinker det lang vei av detta …  I «gamle da’r» var det punk og rock’n’roll som gjaldt i snowboardscena. Da Terje og co. fant ut at method og mctwist så ekstra fett ut om du sparka ut bakbeinet, var det ikke no kjønnsløs panfløyteelektronika som spilte i bakgrunnen mens en partysvenske sto aleine med laptopen sin med pekefingern i lufta. Snowboard er rock’n’roll, for faen! konkluderer Krommern kontant.

RULLEBLAD: Krommern er heller ikke fremmed for backside airs i bowls.

– Vi er dritfornøyd med å få med oss Captain Kill som support. Vi så dem på Enga Jam-festivalen i fjor og blei blodfans med en gang, sier Marius.

Og hvilken avslutning på brettfesten på Hafjell er bedre enn å ta naschpielet med to av Norges feteste rockeband – Quarter Wolf og Captain Kill på Felix i Lillehammer sentrum.

Link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/1823776654563170/

Sjekk ut videoene sjølveste Alex Holm har laga – og velkommen til festen!

Quarter Wolf er kjent for sine voldsomme show og er blitt spilt på både norsk og amerikansk radio.

3 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar