Rock to 360 Headbang

Notoddenskaterne stilte nylig opp på en musikkvideo med Simen Rem, som har gått i læra siden han var 12 år hos Vegar Tveitan, hjernen bak Emperor, som kanskje er det størte navnet innen svartmetall.

En hel lørra og en kvart søndag i slutten av april, spilte vi inn musikkvideo i Notodden Skatepark.

Simen Rem, lokal pokal, mangeårig brettcruiser og merittert piggtrådmusiker har lagd sommerlåta du skal nynne på i sommer, og videoen ville han at i hovedsak skulle foregå sidelengs.

Han og regissør extraordinaire, partyjedi og Mr. Likandes 2016, Eirik Sauarlia, tok kontakt med hallen, og vi var alle enige om at det hørtes ut som det eneste riktige.

Stort, medium og smått av brettfolk ble innkalt, bandet rigga seg til på pyramiden midt i hallen, væskebalansen ble nøye passa på og stemningen sto i taket. Taket er på det høyeste 8 meter i hallen vår, så det uttrykket sier mer enn det pleier.

Junkyard og Dickies klinka til med premier så vi klarte å få fram litt innsatsvilje hos en gjeng som vi alle veit fra X-Gamesavsløringene, at helst ikke rører seg uten massive mengder prestasjonsfremmende/hemmende dop. Evt. store pengesummer. Og reiseregninger.

Det blei ihvertfall glovarm session hele dagen, kvelden og natta. Bandet delte scene med massive backsideflips, 3flips, tailwhips på bmx og superhypa publikummere, og generelt sett var det et helvetes LEVEN hele greia! Akkurat som vi håpa på!

Det hele blei faktisk såpass fett at harddisken til Hr. Regissør gikk på en god gammaldags smell, og forlot denne verden en stund. Alt så ut til å falle i grus, og verden så lenge svært dyster ut. (Litt som bloggen til Isabel S. Raad. Her kan du selv sette inn en vits alà “gode råd kan være dyre, men noen Raad er også ganske billige”, men det vil ikke undertegnede ha noe med å gjøre.

MEN, som både Jon Snow og han andre med navn på J har gjort før, sto den opp igjen fra de døde og leverte som f akkurat i tide!

Sjekk ut særdeles god stemning på østlandets final frontier, litt glapønka rock med et budskap dagens flinkiskids gjerne kan ta med seg inn i sumarnatta. Bare ikke i gata mi.

Gå ut og lag litt LEVEN a!!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar