Rip Stålhallen

Kortvarig glede. Skaterne i Mo i Rana var godt i gang med å bygge innendørs skatepark i Stålhallen, før hele hallen raste sammen....

-Skaterne fra Mo I Rana og omegn fikk endelig muligheten til å bygge innendørs skatepark. Parken skulle bygges i en oppblåsbar idrettshall som vi fikk her på Mo for noen år siden. Forteller Rune Bøkestad.


– Idrettshallen ble brukt som haller flest, til fotball og lignende. Etter mange møter med bank og sponsorer fikk vi endelig finansiert skateparken som skulle bygges i hallen. Denne parken skulle åpne dette året, og ble bygget i en skala som tilsa at vi kunne arrangere store konkurranser og lignende. Situasjonen ble brått snudd på hodet da hallen i jula 2016 kollapset på grunn av lite trykk i hallen, som følge av en dør som ikke ble lukket tilstrekkelig.

– Rett før byggingen av parken startet filmet vi en liten edit med noen av gutta som ledet byggingen.  Vi er jo nordlendinger så vi gir ikke opp så lett. Ny park er allerede i planleggingsfasen. Avslutter Rune.

Rip Stålhallen Skatere er Georg Hopaneng og Rolf Utland med cameo av Henrik Thorsvik og Kristian Fedje. Edit av Rune Bøkestad. Vi i redaksjonen ønsker nordlendingene lykke til med nytt prosjekt! Det så veldig lovende ut!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar