Proffene elsket Tjøme Skategalla – brukte hviledag i Oslo Skatehall

Vi tok en prat med Paul-Luc Ronchetti, Evandro “Mancha” Menezes, Jimmy Wilkins og Beaver Fleming om deres opphold i Norge under Tjøme Skategalla.

Tjøme Skategalla har blitt et veletablert årlig arrangement, og hvert år blir det celebre selskapet større. Omlag 30 legender kjent fra X Games og Nitro Circus tok i år turen til skategallaen.

Onsdag morgen ble det et siste stopp innom Oslo Skatehall for deltagerne, før de pekte nosen mot Gardermoen og hjemover. I verten samlet det seg skatere fra hele verden, USA og Brasil var godt representert, i tillegg til et knippe europeere.

Amelia Brodka. Foto: Scott Kvitberg

Utover dagen samlet det seg en ganske stor forsamling med tilskuere på broa, og de fikk et rått vertshow selv om  det var en uhøytidelig session.
Stemningen var mellow, men noen av skaterene vartet likevel opp med store triks. Jeromy Green flippet både med kropp og brett, mens Macki Vertboy gjorde lekne handplants i vertens karakteristiske trappextension. Beaver Fleming gikk høyest av samtlige, og høstet stor applaus for for et par luftige superdudes.

Beaver Fleming i full strekk. Foto: Scott Kvitberg
Amelia Brodka. Foto: Scott Kvitberg
Beaver Fleming i full strekk. Foto: Scott Kvitberg

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar