PM: Oslo Vinterpark investerer 26 millioner i snøproduksjon

Pressemelding: I 2015 endret Oslo Vinterpark prisstrategi og satt ned sesongkortprisen med 44%, noe som var en suksess. Den kommende sesongen fortsetter de med å revolusjonere tilgangen på gode snøopplevelser.

«Sesongen 2016/2017 hadde vi over 230.000 dagsbesøkende gjester i anlegget i løpet av en fem måneders lang sesong», sier adm.dir i Oslo Vinterpark Espen Bengston.

Takket være at mange kjøper sesongkort kan Oslo Vinterpark gjøre ytterligere investeringer i snøproduksjon, som Bengtson stolt forklarer om.

«Det at alpinanlegget blir så godt besøkt, resulterer i at vi har mulighet til å forbedre oss. Denne sesongen har vi investert ytterlige 26 millioner i snøproduksjon. Prisreduksjonen fører til mange sesongkortholdere, som fører til bedre omsetning. Dette igjen fører til at vi kan bruke disse pengene på å utvikle anlegget og tilby et enda bedre produkt til gjestene våre.»

Investeringen dreier seg kort fortalt om økt kapasitet av strøm og vann i anlegget og 23 nye helautomatiske viftekanoner i noen av traséene. Kombinasjonen energi, vann, minusgrader og luft under høyt trykk må til for at vi skal kunne se snøkrystallene drysse over terrenget og kunne nyte det fantastiske anlegget.

Anlegget holder åpent 10-22 på hverdager og 10-17 i helgene og byr på 18 opplyste nedfarter, tre stolheiser, fem skitrekk og tre skibånd.

«Med våre helt unike åpningstider har man med et sesongkort frihet til å velge opplevelser på snø med hele familien akkurat når du selv vil, uten å måtte sjekke saldoen eller yr.no først. Dette er årets beste investering for snøentusiaster. I tillegg viser forskning at friluftsliv og fysisk aktivitet er utelukkende positivt, ikke bare for helsen men også for humøret. Så vi anbefaler absolutt alle å komme seg ut og er stolte av å være en viktig aktør innenfor dette arbeidet.»

«Det er mange viktige valg som skal tas i disse dager og konsekvensene av våre valg kan ha større betydning enn vi aner. Men; vi er overbevist om at å velge sesongkort i Oslo Vinterpark er et godt valg», avslutter Bengtson med et smil om munnen.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar