PM: Nok et stjernedryss til X Games Norway

Pressemelding: I dag slapp X Games Norway andre invitasjonsrunde til arrangementet som går av stabelen i Hafjell i mars. Og det var mange gledelige norske invitasjoner i denne runden. Ståle Sandbech, som på vei tilbake fra skade, belønnes med invitasjon til slopestyle-konkurransen. Silje Norendal, den norske X Games-dronningen med 3 gullmedaljer, er også invitert til slopestyle.

Jacques Holst

Det unge norske stjerneskuddet Marcus Kleveland har hatt en fantastisk sesongåpning med to seire i viktige Big Air-konkurranser. Han ble overrasket på Senkveld med invitasjon til Big Air i X Games Norway. Nå blir han også invitert til slopestyle hvor Dombås-gutten er like briljant som i Big Air. Med Johanne Killi allerede inne i både slopestyle og big air, forventes det trafikkork mellom Dombås og Øyer under X Games-dagene.

Kleveland er fortsatt ikke gammel nok til å kjøre bil selv, men det er han ikke alene om i X Games Norway 2017. I det internasjonale startfeltet er det tett mellom tenåringsstjernene. Estiske Kelly Sildaru er fortsatt bare 14 år, men har allerede vunnet X Games i Aspen! Amerikanske Maggie Voisin er 16 år og Hailey Langland det samme.

– I løpet av sesongen dukker det helt sikkert opp flere unge supertalenter, som vi forhåpentligvis får se i Hafjell i mars, sier Henning Andersen, som leder X Games i Norge.

X Games Norway har ikke bare etablert seg i toppsjiktet av verdens action sports-konkurranser. Det er også stor interesse i sponsormarkedet. Allerede nå er det inngått sponsoravtaler for over 7 millioner kroner. 3 av 4 nasjonale sponsoravtaler er offentliggjort.

– X Games ble norske ungdommers favoritt på rekordtid. Den fete kombinasjonen av sport, underholdning og digital involvering engasjerer de unge, og det reflekteres i sponsorinteressen, sier Henning Andersen.

Billettsalget starter fredag 9. desember kl. 09.00.

 

Se alle inviterte/bekreftede utøvere i denne runden her:

Snowboard Slopestyle:

Silje Norendal
Anna Gasser
Christy Prior
Ståle Sandbech
Darcy Sharpe
Max Parrot
Kyle Mack
Yuki Kadono
Marcus Kleveland
Sven Thorgren

 

 

Snowboard Big Air:

Anna Gasser
Sebastien Toutant
Kyle Mack
Roope Tonteri
Sven Thorgren
Mark McMorris
Darcy Sharpe

 

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar