Parken på Juvass tar form

Even Sigstad har blitt parkansvarlig på Juvass i sommer og har sørget for at Galdhøpiggen nå tilbyr topp terrengpark for snøkåte jibbere hele sommeren.

– Ja, vi hadde jo bestemt oss for å lage FP Camp. Så da foreslo vi ovenfor Juvass at det ble satset på en skikkelig park fra starten av sesongen. Det var de gira på. Men for å lage park må man jo ha noen som tar ansvar for det, og da sa jeg at jeg skulle hjelpe til å finne noen som kunne gjøre det. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt at det skulle være meg selv, men så tenkte jeg at det egentlig kunne bli en ganske kul sommer, så da ble det meg, forteller Even.

Even har til nå rigget parken alene, men Markus Elvebakken er på vei opp for å hjelpe til. Magnus Nørsteng tar også turen opp litt før FP campen. Sommerskisenteret kan også skilte med nye rails som Stian Karlsen som har sveisa på bestilling.

– Jeg har satt opp en cannon rail, 2 plastrør, et par bokser, en 6 meter rail, en 10 meter dobbelkink, og en 15 meters quadkink. I tillegg har vi fått på plass 4 hopp, 2 medium og 2 små.

Parken er ikke ferdig, og Even forteller at en 20 meters kicker er rett rundt hjørnet. Han har også en U-rail og en stor wallride på agendaen. Even Sigstad er godt kjent i skimiljøet for sin railkjøring for Field Productions, men har i deres siste filmprosjekter også stått bak kamera og filmet blant annet Terje Haakonsen, Torstein Horgmo og Marcus Kleveland. Sistnevnte blir også med på FP Camp som instruktør.

Mer om FP Camp kan du lese her.

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar