Følg med her (Klikk på linken):
http://37.26.217.211/jpeg?id=0


Oslohallen er kanskje det mest etterlengtede prosjektet i skatemiljøet i hovedstaden. Å skaffe en permanent hall har vært misjonen til flere initiativtagere siden arbeidet ble satt igang i 1998. Det har vært mange midlertidige haller gjennom årene, men det er først nå det virkelig har skutt fart i sakene, og i år får plutselig Oslo to skatehaller, X-games hallen på Tjuvholmen, og altså Oslo Skatehall på Voldsløkka.

Oslo Skateboardforening med Petter Hatlem i spissen, og et kobbel gamleskatere, har fått gehør i både bystyret og tigerbyråkratiet som vokter byen, både i forhold til holdninger til skateboard internt i byorganisasjonen, og viktigst av alt, gjennom bevilgninger.

Skatehallen på Voldsløkka skal stå klar mot slutten av året, og det er første fase som gjennomføres nå, det vil si byggingen av “skallet” eller selve hallen. Samtidig foregår det en anbudsprosess i disse dager om hvem som skal få bygge innholdet i parken, og siden vil et nytt anbud forhåpentligvis bli lagt ut for uteområdene. Meningen er at det skal bygges et veldig fint uteområde som omkranser hallen på to sider.

Dark Arkitekter, i samarbeid med Rambøl og den kjente skatearkitekten, Navid Navid, står bak designet av hallen, og vi har sett på tegningene, og slik det ser ut på papiret, kan dette ende opp som en like estetisk opplevelse som å skate i Frognerparken.

Vi kommer tilbake med mange updates frem til hallen står ferdig, men nå kan du selv følge med på byggeprosessen. Det har blitt satt opp et webkamera som oppdateres hver 2. minutt, og vi kan undertegne på at det er et fint vindu å ha åpent på desktoppen i en ellers travel arbeidsdag.


Følg med her (Klikk på linken):
http://37.26.217.211/jpeg?id=0

4 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar