Oslo Vinterpark – we love you

Marius «Method man» Kromvoll er en av mange som har nyt de siste ukene med pipeshredding i Sørkedalen. På Wyllersiden av Oslo Vinterpark har anlegget tilbudt gratis koppheis, superpipe og kreative railsetups. Stoken har vært ekte både fra anlegget og gjestene, Marius tar ansvar og setter ord på følelsene i dette leserinnlegget.

Fra den siste dagen. Foto: Trygve Holte

– Det er helt utrolig at dere har en så bra pipe midt i byen. Og at den er gratis! Det ville aldri skjedd i statene, sa Danny Davis til undertegnede da jeg slo av en prat me’n før X Games i fjor.

Siden den gang er det blitt utallige turer opp og ned superpipen – i alle fall for min del. Og hver eneste gang blir vi møtt med perfekte buer, som prepperen Anders har lagt all sin sjel i. Det er vi mange som er veldig takknemlige for.

Sjøl har jeg hissa på meg både X Games-arrangører og det kanadiske skilandslaget (!) for å ha poacha pipen deres, og kan bekrefte at Wyller-Anders lager mye fetere og mer lekne (les: roligere, mindre bratte) buer enn verdenseliten av preppere.

En stor takk også til kommunen som spytter inn penger som gjør at det er gratis å kjøre i Europas beste pipe.

I tillegg har den mindre pipen og parkene holdt ekstra høyt nivå i år.

Og når ledelsen i Oslo Vinterpark til og med holdt pipen åpen til  9. mai – flere uker etter at resten av anlegget stengte – da er det bare å ta hatten av og takke for en fantastisk gave til alle oss som elsker å kjøre snowboard i Oslo. Og det var en bråte med særdeles blide brettentusiaster som troppa opp for å ta heisen opp langs monsterbuene en siste gang.

– Er’e mulig? Vi kjører snowboard i Oslo i mai?

«Takket være enorm entusiasme blant kjørerne og godt besøk, har Superpipen i Wyller stått åpen siden resten av anlegget stengte 17. april, og Vinterparkens dyktige maskinførere og shapere har levert et produkt mange har hatt stor glede av», skriver Oslo Vinterpark på sine sider, og er med rette stolte av å være blant de siste anleggene som er åpne.

Dermed er det all grunn til å glede seg til neste år!

Oslo Vinterpark – we love you!

Også parken har holdt høyt nivå i år
Også parken har holdt høyt nivå i år
  • TAGS
DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar