Oslo Skatehall erklært åpnet

Et nytt landmerke har fått sin plassering i Oslo. Vakrere sted å skate i må man nesten til Barcelona for å finne. Idag åpner Oslo skatehall offisielt, men i går var det preview og session for inviterte.

Igår, torsdag, åpnet Oslo Skatehall for spesielt inviterte. Petter Hatlem, mannen som rodde hele prosjektet i land, tok imot alle som har bidratt, arkitekter, skatere, ildsjeler, NORB, bransje og politikere til en pre-invite session før det hele kicker i gang fredag.

Det ble mange taler, gratulasjoner og hugs mellom gamle skatere og demolition demo fra de yngre. Kevin Bækkel rakk akkurat flyet hjem fra states. Karsten Kleppan og Michael Sommer laget røykringer i luftrommet over streetcoursen, og Oslo Skateboardforening hadde invitert et godt knippe utenlandske vertskatere til å innvie de loddrette delene av parken.

Det er ikke ofte man bør bruke ordet fantastic, men vi topper det med amazing, og håper alle som besøker Oslos nyeste scene får en emosjonell opplevelse. Det er en reise som har tatt 19 år, og som har kuliminert i hele to skatehaller i hovedstaden (kanskje det blir tre med Haugenhallen), og nå skal ingen få rokke ved skaternes presidentsuite før 3. sparkesykkelkrig bryter ut.

Vi håper hallen vinner hauger av arkitektpriser og at alle bygnings- og landskapsdesignere i dette landet, skjønner at skaterne er arkitektens beste venn. Norge må jo være fullt av politikere som ønsker seg slike landemerker til sin by. Tør vi spå at skatehaller blir like vanlige som ballbinger og kunstgressbaner om noen år?

Oslo Skatehall VS Operaen
Dommer med hammer der: Hvem er vakrest i landet her?

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar