OSL Skateboards sponser lokalt talent!

I disse dager høster OSL Skateboards frukter fra sin vellykkede teamhunt her på Tacky.no, siste mann på laget er en up and comming skater, som passende nok kommer fra hovedstaden! Theodor Skogen er gira på å reppe Oslos egne brettmerke!

Alder: 14
Kommer fra: Oslo
Instagram: @Theodor_skogen
Antall år på brett: 5
Set up: Osl deck, Souljah griptape, Indipendent trucks, Spitfire wheels, Bones bearings

Gratulerer med ny spons, Theodor! Hvordan blir det å reppe OSL fremmover?

– Tusen takk! Jeg er utrolig stoka og gleder meg til å bli kjent med nye folk. Jeg ble veldig overrasket og hadde egentlig ikke trodd at de skulle velge meg. Det var mange flinke som deltok og jeg er stoka på at jeg ble valgt.

Spesielt gira er Theodor på å bli med sine nye lagkamerater på teamshoot når OSL skal filme til sin nye film som dropper senere i høst.

– Det blir rått! Jeg gleder meg til å filme med teamet å ha det fett, sier OSLs nye kjører til Tacky.

Det ryktes å å bli mye klipp fra Oslos gater i filmen, noe som passer Theodor bra!

– Jeg liker best å skate street og prøver å få gjort det som mye som mulig, forteller den nybakte teamkjøreren til Tacky. Han har allerede varmet opp i sommer med skate og filming med sine homies i Paris i sommer. Vi gleder oss til å se mer fra han i høst!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar