De tre mennene bak merket har sterke røtter i norsk skateboardhistorie. Grafisk designer Thomas André Strømsnes, kunstner Henrik Kleppe og snekker Kim André Steinlein. Kjente navn i den norske skateboardkulturen med tilknytning til blant annet Oslo filmene til Jørgen Østbye Johannessen, HBS Crewet og Bernhard Sports.

Dette er det tredje året for OSL’s bretteventyr, og lanseringen av årets kolleksjon nærmer seg. Vi kontaktet Thomas André Strømsnes, Co-Founder av OSL Skateboards og fyrte løs med noen spørsmål.

Forsendelsen av årets OSL brett er ankommet og klar for distribusjon.

Det virker som OSL har blitt godt mottatt de siste to sesongene, er dere selv hittil fornøyde med hvordan det har gått for merket?
– Ja, heldigvis har merket blitt godt mottatt, og det setter vi selvfølgelig veldig stor pris på. Det er jo ikke flust med norske brettmerker, så det er bra folk støtter opp om de få som er. Med de ressursene vi har, og med tanke på at vi har fulltidsjobb ved siden av, så må vi si oss godt fornøyde med de to første sesongene. Vi ser flere og flere med OSL brett både i Oslo og andre byer, tilbakemeldingene er gode. Det kan jo alltid bli bedre. Fremover så håper vi enda flere butikker får OSL Skateboards i hyllene.

OSL har hatt et godt utvalg av størrelser og shapes tidligere, hva er det vi kan forvente i år?
– I år har vi to nye serier à 3+4 og én enkeltmodell. Begge seriene dekker breddene 8.125, 8.25 og 8.5, men serien på fire har i tillegg 8.0. Enkeltmodellen er også 8.0.
Concaven er medium, lik som i fjor, mens nosen på brettene er enda litt lengre enn tidligere. Kvaliteten er fortsatt Canadian maple, og holder seg godt i poppen lenge.

Hvor og når blir det mulig å sikre seg et eksemplar?
– 2018 kolleksjonen blir å få tak i rett etter påske. Enten på våre egne nettsider oslskateboards.tictail.com, eller i skatesjapper i Oslo-området.

Kommer den stilreine grafikken OSL brettene har hatt til nå å fortsette i årets modeller?
– Både ja og nei. Den hvite, gjenkjennelige basen er der fortsatt. En av seriene er litt mer «artsy», mens de andre har det mere stilrene uttrykket.

Hvilket tema skal 2018 brett seriene inneholde, blir det kjærlighet til Oslo?
– Om det blir!! … Hehe. Ja, i år har vi vel gått all in på Oslo, kan du si.
(Bilder av de nye brettene kommer her på Tacky.no nærmere lanseringen. Du kan også følge OSL Skateboards på Instagram for updates.)

Dere har tidligere hatt Teamhunt konkurranse her på Tacky.no, hvem består OSL laget av nå og har dere planer om å utvide teamet fremover?
– #oslteamhunt var en stor suksess, vi fikk inn mange gode bidrag av skatere fra hele landet. Gøy å se at det er så bra engasjement! Etter konkurransen, sitter vi fornøyde igjen med det som nå er OSL-teamet:
Sondre Bratt Andøl @sondreandol
Eirik Skaug @skaugesen
Alex Mortensen @alek3z
Theodor Skogen @theodor_skogen

Vi har også planer om å få inn ytterligere én skater på OSL-teamet fra Oslo-området, så vi er åpne for gode forslag.

Det går rykter om at dere filmer til en OSL-film, stemmer dette?
– Ryktet går … hehe. Joda, det stemmer det. Vi har allerede mye bra footage, men i 2018 blir det enda mer. Full fokus på filming fra våren av. Det blir bra!

Takk for praten Thomas André Strømsnes. Vi i Tacky ønsker dere lykke til med årets kolleksjon, håper dere får en produktiv sesong fremover med masse bra footage til filmen og mange gode streetskating sessions nå som sola begynner å smelte fram spotsene igjen.

Web:
Nettbutikk: oslskateboards.tictail.com
Instagram: @OSLskateboards
Facebook: OSL Skateboards

Forsendelsen av årets OSL brett er ankommet og klar for distribusjon.
Photo: OSL Skateboards

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar