OSL med ny kolleksjon

Vi heier selvsagt på OSL Skateboards og nå er de ute med ny kolleksjon. De startet i Oslo, men har i denne runden tatt hele landet inn i samlingen.

OSL Skateboards lanserer sin sjette kolleksjon med brett, og har fått navnet Xplore Edition. I motsetning til de tidligere modellene hvor designet stort sett har vært preget av Oslotemaer, går denne nye kolleksjonen bredere ut.

Motivene heter Trolltunga, Naust, Kjerag og Geiranger, og det bringer iallefall Tackys minner tilbake til en viss Turf-film hvor obstacles ble fraktet inn på Mission Impossible vis og hvor alle digget bombingen av fjellet på slutten av filmen.

– Denne kolleksjonen er litt sånn “back to basic”. Skatere er utforskende av natur, på evig jakt etter nye triks og morsomme skatespots i den urbane asfaltjungelen. Men av og til kan det være deilig å ta et steg tilbake og utforske andre spektakulære “spots” i naturen for å komme enda sterkere tilbake på brettet. Det har vært inspirasjonen i denne kolleksjonen, i overført betydning naturligvis, sier Thomas André Strømsnes i OSL Skateboards.

Slik taler en grafisk designer, for det er akkurat det Thomas André er, og han har masse tips å gi hvis noen tenker på å lage egen brettdesign.

På akkurat 2019-seleksjonen har han tatt utgangspunkt i foto av naturspotene og bearbeidet dem i Adobe Illustrator ved å stilisere dem og forenkle linjene. Det er mange tanker bak et utrykk som vi som slammer mye, ikke tenker på. Det er vanskelig å tilpasse et design på formatet som høye og tynne skateboard jo er. Valg av farver er viktig, og på OSL-brettene har Thomas André valgt en pastel-palett som symboliserer farvene i våren og rett og slett starten på skate-sesongen.

Men det er flere ting enn designet som er annerledes med brettene denne gang. – Vi har testet flere prototyper og gjort de finjusteringene vi mener må til for å få akkurat de brettene vi ønsker. Nose og tail er noe lengre enn tidligere, noe som betyr større flate for å slide på curbs. Poppen er også litt mer snappy og kjappere enn før, og gjør brettene enda morsommere å stå på. Concaven er medium low, og treverket er selvfølgelig fortsatt 100% hard rock Canadian Maple. Når det gjelder kvaliteten på produksjon og treverk er vi kompromissløse. Bare det beste er godt nok, avslutter Strømsnes.

Teamet har allerede testet brettene en liten stund, og det meldes om høy stokefaktor!

Brettene finnes i str 8, 8.125, 8.25 og 8.5, og er allerede ute på Oslo Skatehall. Snart kommer de også på Session, Arena Bekkestua og SrfSnoSk8 (Tidligere Seasport)

OSL Skateboards:
OSL Skateboards nettbutikk: www.oslskateboards.com
Ta kontakt med OSL Skateboards på instagram eller facebook
Mail: [email protected]

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar