OSL filmpremiere og teaser her

Den lenge etterlengtede filmen til OSL skateboards er snart ferdigbakt i redigeringsovnen. Se opp for heftig rullings i Oslos gater og møt opp på Oslovelo eller Oslo Skatehall for å se "Onboarding".

Det blir to premierer på Onboarding, den nye filmen til OSL Skateboards. Den første visningen blir for de over 18 år på Oslovelo, og den andre med fri alder på Oslo Skatehall.

Gutta bak filmen, Kim André Steinlein og Thomas André Strømsnes, har brukt fire år på å sette den sammen. TAS eller Thomas André Strømsnes, har du sikkert sett i et visst antall norske filmer gjennom tidene, men dette er den første filmen han gjør i deres felles firma: OSL Skateboards.

Det er Kim André som har filmet mesteparten av filmen, mens Thomas André stort sett har filmet Kimmer’n. Partene er naturligvis for det meste filmet i Oslos gater, men det er også noen sekvenser fra Barcelona.

“Onboarding” leder jo tankene til det britiske snowboardmagasinet med nesten samme navn, men vi kan love at det er helt fritt for snøkjøring. Greia med navnet er at det er et forholdsvis nytt skatemerke med nye kjørere, og de er i ferd med å sette seg på en fremtidsreise som lover godt, litt slik man gjør når man setter seg på flyet, eller som man sier på engelsk: Onboarding…

– Alle skater veldig bra, og det er stort og tech på alle på teamet. Det er absolutt noen som kommer til å markere seg enda mer i fremtiden, sa Thomas Andre når han skulle beskrive skaterne til oss.

Så får dere se om dere er enige i april på premierene, vi tror det.

Premiere:
12.04 Oslovelo (18 års aldersgrense)
14.04 Oslo skatehall (fri alder)

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar