Ole Johan Edvartsen joiner OSL-teamet!

Ole Johan Edvartsen er blitt plukket opp av OSL Skateboards. Vi har tatt en prat med Ole som har mye på gang. I tillegg har OSL kommet med sine lovord om nyvervingen.

 

Først og fremst, gratulerer med ny spons! Hvor stoked er du på å reppe OSL Skateboards fremover?
– Tusen takk! Jeg er veldig stoka på og få kunne representere et norsk skateboard merke som OSL, tror det kommer til og bli fett!

Du sendte jo inn et bidrag til OSL Teamhunten, hvor det i utgangspunktet ikke blir tatt noen valg av teamkjørere før på sensommeren. Da må det vel føles litt ekstra stas og bli kontaktet nå?
– Det er sant! Jeg sendte inn litt forskjellig med videoer fra både park og street, så ble jeg kontaktet og de ville treffe meg. Så er stoka på at de ville ha meg rett på teamet.

Alder:16
Kommer fra:Fredrikstad
Instagram:@olejohan_edvartsen
Antall år på brett:3,5
Set up:OSL brett, Thunder Trucks, Bronson kulelager, Grizzly Griptape og Spitfire Wheels.

Du begynner jo å få en del sponsorer nå, har du noen tips til de som leter etter spons?
– Først og fremst må man jo skate for og ha det gøy og ikke ha som hovedmål og bli sponset, men om man filmer og er med på litt konkurranser en gang iblant så kan det hende man blir lagt merke til.

Her er noe av filmmaterialet Ole sendte med sin sponsorsøknad:
(Artikkelen fortsetter under videoen.)

Ole har også gjort det bra i konkurranser, og kan skilte med en 4.Plass NM som JR (2015) og en 5.Plass i NM som SR (2016).
Søndag møtte du opp med et par av gutta i Oslo, fikk du testa det nye brettet? hvilken modell blir du å kjøre på?

– Jeg digger LAX brettet, shapen er super med bra pop!

Hvordan syns du det er å skate i Oslo i forhold til Fredrikstad?
– Nå har jeg ikke skatet mange dagene street i Oslo men streetspotsa er langt bedre der.

Hva slags prosjekter har du i sommer?
– I sommer skal jeg skate så mange konkurranser som mulig slik som NM blant annet, og så skal jeg filme i Oslo til OSL videoen og Ville Østen 5 i Østfold område.

Hva skater du helst, street eller park?
– Det er helt klart morsomst og skate street.

Favorittspot?
– Sånn lokalt sett er nok rådhustrappa i Fredrikstad en av favorittene, men jeg skatet både Cesar og Megazone for noen dager siden og de var kjempe bra spots.

Noen shout outs til slutt?
– Helt til slutt vil jeg gi en stor shout out til sponsorene mine OSL, Etnies, The Drop, Footprint og Grizzly, og alle skate-kompisene i Fredrikstad!

(Saken fortsetter under videoen.)

At Ole Johan nå har blitt medlem av OSL Skateboards nye teamsatsing, Har ingenting å si for den pågående teamhunten:
– Da vi fikk inn bidraget til Ole Johan, ble vi super stoked! Ikke bare var det høyt nivå på skatingen, men han hadde i tillegg laget en veldig treffende søknad som gjorde at vi fikk et godt helhetsinntrykk. – Denne karen må vi bare huke raskt tak i, tenkte vi. Og vi syns jo det er utrolig kult at Ole Johan ville bli med på laget. Ved siden av å være en råtass på brett, er han en sabla hyggelig fyr også. Og det skader jo ikke det heller, forteller Thomas André Strømsnes fra OSL til Tacky.

– Ole Johan er førstemann ut på teamet fra Teamhunten, og vi vurderer nye kandidater fortløpende. Så det er bare å fortsette å sende inn bidrag. Avslutter Thomas.

Les også: OSL Skateboard Teamhunt 2017

Les også: OSL Skateboards slipper nye brett!

Les også: En Zeinersønn får spons

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar