Norsk skater til X games i USA

X Games Norway lanserer stor nyhet: Den beste nordmannen i Skur 13 under X games i Oslo får være med under X games i USA i sommer.

Kjøp billetter til fredag i Skur 13:
390,- (redusert fra 590,- kun denne helgen)

Mai er full av X games i Norge, og det blir proppfullt av nyheter fra Skur 13, hvor skatekonkurransen skal foregå. Siste store sak ut er at X games organisasjonen i Norge har fått lov av ESPN å sende en nordmann til X games i USA.

Den best plasserte nordmannen i Oslo X games får altså delta under lekene i Minneapolis 19-22. juli, og det er jo en kraftig game changer.

Minneapolis X games er kanskje den viktigste konkurransen i verden i år, og det blir første gang siden Adil Dyani at en norsk skater får være med i amerikanske X games. Det blir også første gang en norsk street skater får delta i USA lekene.

– Det er veldig gode muligheter for de norske. Å være med i X games i USA er jo typisk en karriereendrer hvis man vil satse på skateboard, sa generalskateren i NORB, Henning Braaten til Tacky.no da vi spurte hvor mye dette kunne bety for den som blir shippet over.

Henning har hatt en lang proffkarriere på brettet selv og er kanskje en av de med mest erfaring i landet når det kommer til den internasjonale skatebransjen.

– Det er veldig mye opp til en selv, men det er en unik mulighet. Flere av de norske kan hevde seg på høyeste nivå internasjonalt, mente skategeneralen i NORB.

Karsten Kleppan, Kevin Bækkel og Hermann Stene er alle med i hovedkonkurransen i Skur 13, og det er nok disse Henning refererte til. Men det er også muligheter for andre å kvalifisere seg fra den norske og nordiske finalen.

Kjøp billetter til fredag i Skur 13:
390,- (redusert fra 590,- kun denne helgen)

 

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar