Norges råeste skatecamp

Gatelangs er et nytt konsept som Anders Sollie står bak. Ideen er å lære seg å skate i gata sammen med Norges beste streetskatere.

Idag starter Gatelangs, som er det navnet indikerer, en ren streetcamp, med noen av landets fresheste skatere. Det er Anders Sollie og Final Supplies som står bak. Final Supplies er egentlig et dansk firma som har agenturet på noen av de viktigste hardware tingene du trenger på et skateboard.

I tillegg til det råeste hardwaret, har Anders Sollie et av de råeste teamene i Norge, og de skal være instruktører under campen.

Campen varer hele uken, og ideen bak er like simpel som genial. Hver dag drar campdeltagerne på banen til ytterkantene av Oslo og skater seg innover. Det begynner snilt på mandag, og eskalerer i vanskelighetsgrad gjennom uken.

Hermann Stene, Dan Stene, Magnus Bordewick og Oskar Hjellegjerdet er med hele uken og også Michael Sommer, Karsten Kleppan, Jan Henrik Kongstein og Stian Bakke er game noen av dagene. De kidsa som blir med på denne campen kommer garantert til å hilse på fenomenet progresjon.

– Målet er å få slutt på at kidsa bærer brett ned bakken, sa Anders Sollie da vi snakket med ham.

Med det mener han at det blir fokus på å kunne skate overalt i gata, ingen bakke er for bratt, og ingenting er mer enn en obstacle.

– Man bør kunne ollies og powerslides, men vi tar det litt rolig i begynnelsen. Vi har med mange flere instruktører en hva man trenger på en vanlig camp i en skatepark for vi må passe bedre på. Ferdighetene og sikkerheten kommer i første rekke, sa Sollie videre.

Hver dag etter skatingen blir det grilling i Frognerparken (tir og tor) og Mølleparken (alle andre dager) med konkurranser og giveaways. Der er det mulig for alle som ikke er med på campen å møte opp også. Det er Session og Swag som holder i de arrangementene.

Gatelangs poster

 

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar