NORB NM: Cocio Hall Of Meat

Mange fete triks ble dratt under NM, men ikke alle satt slik de skulle. Noen ganger ble det ganske stygt, kanskje spesielt i buene ble det et par skikkelige slams. Vi har sammen med NMs hovedsponsor, Cocio, valgt ut årets slam fra junior og senior.

Johannes Bye Åsheim imponerte stort i bowlen på Jordal, og til de som møtte opp sin store jubel leverte han både teknisk og stilren kjøring. Dog midt i konkurransen mistet han kontroll på brettet, fikk beina på hver sin side av copingen, og, ja..resten ser dere på videoklippet!

– Jeg har fremdeles ganske vondt, ikke like vondt som da det skjedde, men kjenner det ganske godt. Regner med det går over snart, forteller Johannes til Tacky på telefonen.

Johannes var minstemann i bowlen på Jordal Skatepark forrige fredag, men også en av de tøffeste. Tydelig preget av kræsjen bet Johannes tenna sammen, kastet skjorta og kjørte noen runder til, det skulle lønne seg!

– Jeg er veldig stoked på at jeg fikk 5. plass! Det var utrolig gøy. Også veldig glad for å vinne årets fail. Tusen takk for at jeg ble valgt!

Det skal lønne seg å være harding! Den som gikk hardest i parketten var Charlie Blue Troxel, da han kjørte i seniorenes finale.

– Det gikk fint med meg, slo ut pusten, var egentlig bare det som var pain, for det meste.

Charlie tryna da han prøvde seg på en kickflip til indy, det var noe publikum ville se han klare, så både tribunen og speakeren hypet opp et nytt forsøk på rebate! Da gikk det enda verre! Når vi spurte Charlie om han følte han ble utsatt for gruppepress, mente han det bare var moro at publikum engasjerte seg.

– Jeg hadde prøvd igjen uansett, men det hjalp litt med et hyped publikum!

Vinnerene får begge tilsendt et Cocio brett, og et brett med Cocio – ett skateboard og mye sjokolademelk med andre ord. For en heller vond opplevelse, er det nesten som å få lykketroll hos tannlegen.

– Ingenting er bedre enn det, avslutter Charlie, som i likhet med Johannes leverte en god forestilling i bowlen, og dro hjem med NM bronse.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar