Forandringer på Tacky.no

Tacky.no fortsetter som før, men med noen kosmetiske forandringer.

Crazy DJ

Photo: Linde Brinkhorst

Som du kanskje har sett, har vi gjort noen minimale forandringer på Tacky.no for å modernisere oss et par brøkdeler. Tacky som selskap begynner jo å nå de sene tenårene med 17 års eksistens og vi gleder oss bare til russefeiringen.

Det er igjen mulighet til å kommentere anonymt, noe som har vært et savn for mange i disse antinonyme SoMe-dager hvor du stort sett må oppgi navn og nummer for den minste lille upolitiske mening du har. Bare hold deg innenfor norske lover så er det greit, hvilket vil si ingen personangrep og ingen rasistiske uttalelser. Etterhvert kommer det også noe forumgreier som kan wackes ned av hating og mating.

Vårt mål er fremdeles å samle brett-Norge og bidra til en positiv utvikling. Vi håper at det reflekteres gjennom de artiklene vi kommer med, og rent bortsett fra det så forbeholder vi oss retten til å mene hva vi vil og utsette enhver for et ordleven uten like. Det er for mye liking der ute, og det liker vi ikke.

Selv har du kanskje likt vårt historiske videoarkiv som har dekket norsk skateboarding og snowboarding gjennom et tiår? Deceniumet er spart til fremtidige generasjoner, men inntil videre har vi gjemt det på et hemmelig sted. Det er rett og brett et økonomisk spørsmål for det koster enormt mye å opprettholde en database på over 10.000 videoklipp. Vi kommer til å mate det inn i vår nye database sakte, men sikkert.

Det samme skal skje med gamle artikler og bilder, og det kommer noen nye features underveis som vi ikke skal si så mye om akkurat nå. Vi ruller videre og det håper vi du gjør også!

Har du ideer eller meninger eller ser noe som ikke funker, så gjerne skyt over en mail på [email protected]

5 KOMMENTARER

  1. Kult! Dette har vi ventet på. Dere skal ha for a gjøre comments uten registrering igjen. Satser på gamle tacky dager!

Legg igjen en kommentar