Nå kommer tracksuit-trenden for fullt!

Adidas har lansert sin nye utekolleksjon for 2017/2018, og har med seg en trackpant som faktisk er en snowboardbukse.

Akkurat nå som hele instagram dobbeltapper new wave, dropper selveste tracklorden selv sin nye utekolleksjon. Nå kan du være både trendy og tørr i bakken.

Jada, youtube er ikke den beste kilden, så det kan hende du tenker at siden videoene over har under 1000 views er’e neppe legit. Men, vi prøver ikke å utsette deg for fakenews heller. Her kan du bla i katalogen sjæl, og bestille deg ny outfit. Eventuelt send linken til mamma, og ønsk deg klær til jul. Hu har et godt forhold til Adidas, da hu rocka akkurat samma shiten da hu var ung!

Se selv: Adidas Snowboarding Clothes

2 KOMMENTARER

  1. Why! Hva er grunnen til at Tacky poster dette?
    Skal adidas ta over skateboard og snowboard bransjene?
    Så en skatevideo fra (adidas)Japan, der en skater bruker den såkalte tracksuiten. Fikk helt avsmak, når adidas skateren, som ser ut som en old school hiphoper/breaker.

    • det er en trend akkurat nå, ja. men det er opp til oss kunder og faktisk “styre” hvor mye merker som for eksempel Adidas kan “ta over” bransjen. du må ikke glemme at de som velger og kjøre for disse merkene får betaling i form av cash+reiser+stæsj i bytte mot og promotere merkets produkter. du husker kanskje redbull hjelm greia for noen år siden. heldigvis blei aldri de forferdelig stygge redbull hjelmene en trend, men husker jeg hørte mye snakk om de fra kids før noen startet drink water kampanjen så da blei den nye kule trenden. så kanskje vi må gjør det kult og kjøre skateboard/snowboard merker igjen?

Legg igjen en kommentar