Meld deg på, meld deg på…

... nå skal Sommerkarusellen gå. Det vil si, Epic Voksencamp besøker Stryn med fulle mugger. Kanskje blir det gjesteopptreden med Steinar og Apache Dænsers?

Voksencampene til Rune Lundsør har nådd episke proporsjoner og det er mang en 30-åring som har stått med vått øye på Geilo togstasjon etter siste natten med gjengen. Men nå blir det nye tåreperser når oppfølgeren til voksencampen får sin sommeravlegger på Stryn 2.-5. juni.

Epic, som er firmanavnet til Sir Lundsør, kicker igang sommeren på Stryn, dagen etter at senteret starter, og vil du henge med halve den norske OL-delegasjonen til Nagano i 1998, er det bare å sette av pinsehelgen.

Info:
Rune Lundsør inviterer dere til en minneverdig helg med god coaching, sosial hygge og naturopplevelser. Rune har selv vært på Stryn omtrent hvert år siden 1991, så han er godt kjent.

Campen starter med felles busstransport fra Oslo S fredag 02.juni kl 17.00. Vi bor i enkle hytter med bad og kjøkken på Nygård camping (ved Folven).

I bakken deler vi inn i grupper etter nivå og ønsker. Vi har med oss flinke trenere, så her har du mulighet til å forbedre kjøringen din på alle nivå. Om forholdene tilsier det har vi mulighet å leie tråkkemaskinen til å kjøre oss til ulike topper.

På kvelden rigger vi til grillen, jekker en pils, og koser oss og mimrer fra dagen på breen.

Mandag 05.juni (1.pinsedag) reiser vi tilbake til Oslo etter bakken. Framme ca kl 23.00.

Campen koster kr 3200,- og inkluderer:
– Transport Oslo-Stryn-Oslo.
– Heiskort 3 dager.
– Overnatting 3 netter (inkl sengetøy).
– Daglig transport til og fra bakken.
– Coathing av flinke instruktører

Påmelding:
Send: Navn, Adr, Alder og Tlf nr til: [email protected]
– Skriv også hvem du evnt ønsker å bo med. Hyttene har 2 mannsrom (køyesenger)
– Du får så en automatisk svarer som veileder til innbetaling

Det er kun 25 plasser på campen, så sign inn asap.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar