Luan Oliveira skater finalen

Den høyt meritterte skateren fra Brasil skadet seg under kvalifiseringen til X games finalen i Skur 13, men nå har vi fått høre fra høyeste hold at han kommer til å skate.

Brasilianeren Luan Oliveira humpet av coursen i sitt første run under kvalifiseringen til X games finalen, akkurat i det tiden var i ferd med å renne ut. Han kjørte ikke andre runnet.

Luan kom dermed på 7. plass med scoren 77,66 og sikret seg likevel sisteplass til finalen. Det er åtte skatere i finalen, og den absolutt siste plassen går til vinneren av den nordiske finalen som går kl 18 idag.

Nå har vi fått høre fra Jeff Jewett, agenten, at Luan Oliveira skater finalen idag, og kanskje han endelig kan close en gullmedalje i X games, som han foreløbig ikke har skaffet seg til tross for at han har vært med tolv ganger og har både to sølv og tre bronse.

Hvis du lurer på hvorfor Skateline’s Gary Rogers sa: “Giv’m a banana” så er det slang, men det som er funny er at det er en vanlig oppfatning i USA at bananer hjelper mot muskelkrampe. Det gjør det også til en viss grad fordi det inneholder kalium, men det hjelper ikke akkurat under en krampe, men forebyggende.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar