Legendeskate med OSL skateboards

Tres Amigos - tre brett - tre spots. Det er OSL skateboards og her er litt skate og prat med gutta bak.

Tre skatere, tre kompiser, tre spot og tre brett laget av ekte maple tre. Kan det blir mer threeawesome enn det? Ja det kan det, for når selveste Moe Saidali gjør en cameo på seg selv, og forteller at han har kjøpt sitt første brett på nesten 40 år, får vi lyst til å juble like hemningsløst som under Oslo-film premierene back in the days.

For OSL er et legendebrettmerke som alle er superstoket på. Thomas André Strømsnes, Henrik Kleppe og Kim André Steinlein er gutta bak, frem og foran, og orket du ikke å høre på all praten i begynnelsen av klippet, så har du gått glipp av skating en Go Skateboarding Day verdig, helt på slutten. Rewind!

Martin Engebakken tok med OSL karene på Rådhuset, Tinghuset og Frognerparken, som er de samme spottene de tributerer på brettmodellene, og de skater jo like knirkefritt som for 20 år siden.


Lanseringsfest OSL Skateboards:

Torsdag kveld holder OSL Skateboards lanseringsfest på YME i Oslo me DJ, øl og rosévin.

Når: kl 20.00 torsdag 23. juni
Aldersgrense: 18 år

5 KOMMENTARER

  1. Hvilken type treverk er maple på norsk? Hørt om kanadisk lønnetre men denne “ekte maple tre” lurer jeg på. – Ironisk kommentar på utrolig dårlig rettskrivning og ordforråd i artikkelen. Skuffende..

    • Hei, du er velkommen til å finne et kanadisk lønnetre å flisespikke på. Vi kommer ikke til å endre den frie skrivestilen vi har hatt på Tacky de siste 16 årene. Hvis du ikke liker det, så er ikke Tacky stedet for deg.

Legg igjen en kommentar