Kvalifisering og oppdatert program Larvik Open

Fordi værgudene hadde bestemt seg for å være mest mulig kjipe, ble kvalifiseringen til Larvik Open kjørt i skatehallen. Det la ingen demping på stemningen.

Vi fikk en stemningsrapport fra bowlen av mor Stene, og god dang, der var det folksomt. Det ser ut som Larvik trenger 3 bowls til, både innendørs og på den andre siden av døren.

Regnet gjorde at Larvik Open kvalik utendørs klikket og skaterne trakk inn i hallen. Skateboardkonkurranser er jo ikke helt som andre konkurranser i samfunnet, og arrangøren bestemte å utsette senior kvalifiseringen til lørdag fordi det var en del som satt fast i ferierushet.

Bowl senior kvalik gikk som planlagt, og det var et show med syltynne marginer. Helt rått å se på. Bowl junior kjørte skateklubben som finale, men resultatene blir ikke annonsert før premieutdelingen lørdag. Hvem som gikk videre i junior street ser du nederst i denne artikkelen.

Larvik Skateklubb bestemte seg også plutselig for å kjøre en Game of SKATE til og at vinneren av den kjører superfinale mot Oskar Hjellegjerde som vant forrige runde. Spørsmålet er hva som skjer hvis Oskar stiller opp i denne også og vinner. Kan det være duket for verdens første selfie game of SKATE?

Program Månejordet lørdag 2 juli:
kl 1400 senior street kvallik
kl 1500 junior street finale
kl 1545 Jenter street finale
kl 1600 senior bowl finale
kl 1630 senior street finale
kl 1730 Superfinale Game of Skate
kl 1745 Red Bull best trick for 5000 penger
kl 1815 Premieutdeling

Følgende seniorer videre til finale:
Bowl:
Petter Brunvatne
Martin Kvisla
Thomas Thorkildsen
Hermann Elstad Hansen
Hermann Stene
Charlie Blue Troxel

Følgende juniorer er videre til finale:
Street:
Jonas Carlsson
Sondre Bratt Andøl
Simen Hægeland
Ask Berg Filling
Jonas Larsen
Amund Jonsson
Elias Heitmann
Nicklas Myrvang

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar