Kongsberg Skisenter - tidlig i 2019 sesongen

AS Parks som fra før eier Tryvann Wyller AS, majoritetsandel i Drammen Skisenter og Skimore AS har den 7. mai kjøpt 100% av aksjene i Kongsberg Skisenter AS.

Dette kan vise seg å bli ganske gunstig for brukerne av alle alpinanleggene på grunn av deres unike billettsystem, hvilket selskapet kaller Skimore.

Skimore er en app med et månedsabonnement, hvor man er medlem hele året, altså at man deltar på både sommer- og vinteraktivitetene til Tryvann, Drammen og Kongsberg skisenter, men da det ble innført, var prisen det samme for hele året som det før hadde kostet for et vintersesongkort.

– Nei, det blir ikke dyrere, selvom vi nå har kjøpt opp Kongsberg, lovet en entusiastisk sjef for AS Parks, Marius Flaaten, til Tacky.no da vi ringte ham tidligere idag.

Det betyr at man i praksis vil få 3 anlegg for prisen av 1, hvis man følger prisutviklingen de seneste årene. Det koster 2900,- for et voksenårskort og 7900,- for et familieårskort.

For de som allerede har kjøpt årskort i Kongsberg for 20/21 sesongen så vil det være gyldig videre.

– Man vil kunne konvertere sitt årskort på Kongsberg til Skimore, men detaljene i hvordan det skal skje må vi få lov å komme tilbake til, fortalte Flaaten videre.

Kongsberg hadde en svært vellykket sesong før Corona-krisen inntraff, og senteret fikk mye skryt for å ha hevet parkstandarden i anlegget. Halvor Jamtveit, som var daglig leder før salget, fikk til et unikt samarbeid mellom skisenteret, freestyleklubben, snowboargruppa i KIL og Shapecrew, hvor alle hjalp til med å skape et ordentlig parktilbud.

– Vi skal ha en minst like god park som tidligere, beroliget den nye sjefen, Marius Flaaten.

Han poengterte at nivået skal fortsette og at det var viktig for hovedselskapet å tilfredstille alle brukergruppene. For ordens skyld nevner vi at det blir Erik Graaberg, som hittil har vært daglig leder i Drammen Skisenter, som tar over rollen som daglig leder i Kongsberg.

Links:
Kongsberg Skisenter
Oslo Vinterpark
Drammen Skisenter
Skimore

3 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar