“King of the Larvik”

Fra 4. til 13. august arrangerte Larvik Skateboardklubb "King of the Larvik". Der 3 team konkurrerte om å klare 80 forskjellige oppgaver, kokt sammen av Per Christian Løvås, Hermann Stene og Bjørn Åge Høglund.

– Dette er Larviks svar på Oslo Games, bortsett fra at vi her ikke har så mange penger og filmere, forteller Inger Johanne Stene til Tacky.

– Så dette ble teamwork. Hvert team leverte en film som bekreftelse på utførte oppgaver, i tillegg til tasklisten ble det også kåring av “beste film”.
18. august hadde vi filmvisning og premieutdeling. 5000 kr til beste team, 1000 kr og Star Wars trofe til beste film og stress ballonger og 500 kr til jumbo plassen.

Team Værst – Foto: Inger Johanne Stene

– Alle teamene jobba masse så dette var gøy. Vi hadde også 2 felles samlinger med ekstra utfordringer. Første samling bød på deathrace i hallen. Dennee vant Hermann Hansen og Team Utørst. Andre samling var ute og førstemann over salaten på Indre Havn + svømmetur. Den vant også Hermann Hansen og fikk poeng til Team Utørst. Forteller Inger.

Resultater:

1. plass: Team Først

Odin Jacobsen
Bo Elliot J Tenvik
Christoffer Refsholt
Mathias Wangen
Tommy Andersen

2. plass: Team Værst

Truls Meyn
Kristoffer Heimvik
Tina Taklo
Noa Malmquist Andersen
Martinius Dyreng

3. plass: Team Utørst

Marius Naidoo
Erik André Solvang
Ole Tobias Halle
Martin Kvisla
Hermann Elstad Hansen
Kristian Major

Beste film: Team Værst (klippet av Tina Taklo)

 

Team Værst - Foto: Inger Johanne Stene

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar